Alles over waterfles laten bedrukken

Keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker welke mag loslaten en in een voedselketen terug mag komen) Cradle to Cradle gecertificeerd

Alang vele jaren hebben we duizenden relatiegeschenken bedrukt voor uiteenlopende klanten. Onze webshop heeft ons breed collectie met promotionele verhalen.

Wilt u dan ook een blijvende indruk achterlaten met een luxe artikel mits promotiegeschenk? Kies dan voor wegens onze prosecco in ons verpakking betreffende de persoonlijk merknaam ofwel strekking.

Blijf op de hoogte aangaande onze laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bekijk actie

Bij ons het mogelijk om een kleine oplage waterflesjes te bestellen. Ons korte uitgave waterflesjes mag fijn bestaan als u dan ook ook niet een hele grote doelgroep heeft.

De leveringen van waterflesjes bedrukken mogen ruim over te voren ingepland wegens je persoonlijk gemak. Waterfles bedrukken kun je bij BSCC inplannen op ieder gewenste dag aangaande een week. Waterflesjes laten bedrukken door BSCC omdat we leveren tot de wens over een klant.

Witte fles water betreffende de persoonlijk merknaam, opdruk en tekst op dit etiket. dit label is geheel naar uw eigen smaak in te vullen. Deze flesjes zij..

De waterflesjesspecialist heeft de waarde over ons relatiegeschenk en bied u dus de gelegenheid om de logo te laten bedrukken op het meeste populaire relatiegeschenk: een plastic lenzen waterfles. Mede door het collectie dat u dan ook wordt aangeboden via de waterflesjesspecialist kan zijn er ons ideale lenzen waterfles vanwege een ieder en uiteraard verder vanwege u en de bedrijf!

De duurzame drinkfles is ook passend vanwege promotionele doeleinden, waaronder beurzen en evenementen. Zet Doppers betreffende logo op een rij en zet jouw onderneming in een schijnwerpers. Leuk weetje: mede door die flessen hebben langer vervolgens 12.000 lieden toegang tot veilig drinkwater. Verdere weten over Dopper relatiegeschenk bedrukken? Het kan door te telefoneren tot 0318-743600. Zet jouw je vragen liever op de mail? Dat mag uiteraard verder: gerard@maxilia.nl.

Vind je ons artikel met gelijke kenmerken en kwaliteit check here ergens anders een lagere prijs? Zend ons vervolgens de prijsopgave aangaande een concurrent. Wij vergelijken die en verrichten je ons passend assortiment opdat verder jij met onze diensten kun genieten.

De Hollandse bevolking vind een welzijn aldoor belangrijker geraken. Ze kunnen meer sporten, nuttigen gezonder en drinken meer water in regio van frisdrank. De waterflesjesspecialist bied u dan ook de kans teneinde op die behoefte aan gezondheid in te ravotten betreffende de galzen waterfles.

Stel eenvoudig en snel ons flesje water tezamen en bezoek de opties gedurende dit bestelproces. 

Mijn "dank je wel" zeggen EN het helpen over een paar prima doelen (de natuur en Simavi). Tot op heden zijn al de ontvangers daar bijzonder gelukkig mee (en ik zelf verder: dit dopperflesje staat iedere keer op mijn dressoir!)

Upload logo > Belangstelling nu ons kosteloos digitaal voorbeeld met en zie wat geoorloofd is! Middel afbeeldingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *